ABOUT

Marnelli is geboren uit passie voor het creëren van de ultieme collectie shirts en knits, met de mooiste designs en de rijkste stoffen. Onze roots liggen in het Noorden van Italië, een prachtige streek die bekend staat om zijn heerlijke levensstijl. Deze levensstijl heeft Marnelli vertaald in de designs van haar producten. Onze producten zijn duurzaam geproduceerd, wat inhoudt dat wij goed voor onze leveranciers zorgen en lange, duurzame relaties aangaan. Alleen op deze manier kunnen wij tegelijkertijd de prachtige stoffen alswel de zeer aantrekkelijke prijzen garanderen.
Zien is geloven.     


CRAFTED FROM LOVE, PASSION AND GUTS.

    Dit betekent dat wij alle fabrieken persoonlijk bezoeken en controleren. Dit geeft elke fabriek haar ware ‘Marnelli keurmerk’. Alleen na deze zorgvuldige kwaliteitscontroles krijgt een fabriek toegang tot het fabriceren van de meest prachtige stoffen en producten voor de Marnelli collectie.
Voor elk product selecteren wij de best passende fabrikant, die de uitstraling en pasvorm van het design kan vertalen in prachtige wevingen en producten.

Marnelli is hét merk voor de man van nu. Prachtige shirts met soepele stoffen, rijke sweats en zachte knits. Met elke collectie verrast Marnelli je met een lijn van onweerstaanbare designs waar focus, stijl en liefde voor kwaliteit centraal staan.